MANDAG 9:00 – 18:00
TIR-TOR 9:00 – 17:00
FREDAG 9:00 – 15:00
SØNDAG 9:00 – 15:00

KUNDESERVICE

 70129999

Hvad indeholder en måltidskasse?


 

En måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad indeholder alt det, du skal bruge for at lave et komplet aftensmåltid.

 

En måltidskasse indeholder alt det, du skal bruge for at lave et komplet aftensmåltid: Kød, grøntsager og tilbehør. Maden er den samme uanset hvilken størrelse du vælger. Vær dog opmærksom på, at Kokkens Grønne Kasse adskiller sig ved at indeholde flere grøntsager og færre kulhydrater – og har derfor en helt anden ugemenu, end den traditionelle måltidskasse

Maden er tilberedt, så du har ikke brug for en opskrift. Du skal blot følge en trin-for-trin guide, der angiver, hvordan du skal varme og servere maden. Der vil være kød, som skal steges og frisk grønt, som skal snittes. Guiden finder du i den ugentlige mail eller i vores app (download appen her)

Vi anbefaler, at du serverer menuerne i den rækkefølge, der er i madplanen. Dermed sikrer du dig, at det, der har kortest holdbarhed, serveres først. Måltidskasserne indeholder mange råvarer, som hver især har forskellig holdbarhed. Alle retterne er mærket med holdbarhed. Har du bestilt en fiskeret, anbefaler vi altid at du spiser denne ret på den første dag.

Hvis måltidskassen først tages i brug senere på ugen, kan vi ikke garantere for, at varerne er friske. Derfor er det en god ide at fryse de retter ned, som du ønsker at bruge senere. Det er dog ikke alle retter, der er fryseegnet. Det fremgår af etiketten, om retten er fryseegnet eller ej.

 

 

Copyright – Kokkens Hverdagsmad – en naturlig del af Catering Danmark