MAN-FRE9:00 - 18:00
SØNDAG9:00 - 15:00

KUNDESERVICE

 70129999

De gode råvarer


 

Kun med gode råvarer kan der tilberedes et godt måltid, derfor sætter vi en ære i at finde og bruge friske råvarer af højeste kvalitet.

 

For os er god råvarekvalitet:

 

  • Friskhed
  • Sæson
  • Variation

 

Fra supermarkedet ved vi, at vi stort set kan få al frugt og grønt året rundt. Hvorfor vægter vi så alligevel at vælge dem, der er i sæson? Det gør vi først og fremmest på grund af smagen – du får den allerbedste smagsoplevelse, når du spiser råvarer, der har fået lov at vokse og modne under naturlige betingelser. Men vi gør det også af hensyn til miljøet for lokale råvarer, der ikke er transporteret langt forurener mindre. Desuden giver det et naturligt afsæt for en varieret menuplan henover året, når der tages udgangspunkt i de grøntsager, der er i sæson.

 

Indimellem vælger vi økologisk, men det er altid en afvejning af pris og kvalitet, da vi sigter mod at give dig mest muligt værdi for pengene. Vi ser altid på kvaliteten af den givne frugt eller grøntsag. Ofte kan de økologiske ikke garantere holdbarhed til onsdagen og torsdagen, derfor tilpasser vi menuerne til disse dage og anvender råvarer, der giver mening i forhold til smag og holdbarhed.

 

 

Copyright – Kokkens Hverdagsmad – en naturlig del af Catering Danmark