MAN-FRE9:00 - 18:00
SØNDAG9:00 - 15:00

KUNDESERVICE

 70129999

nem og lækker aftensmad

 

Prøv en måltidskasseTid er dyrebart – særligt med familien! Måske du kender det? Du kommer lidt sent fra arbejde. Børnene skal hentes i institutionen. I er alle sultne og trætte. Du vandrer idéløst rundt i supermarkedet, og ender med at finde varer til den klassiske pasta med kødsovs. Supermarkedskøen er lang. Du kommer hjem, maden skal tilberedes, ulvetimen er startet og klokken bliver efterhånden mange, før I får noget at spise. Og i morgen starter det hele forfra. 

 

Hvad hvis du kunne undgå dette scenarie? Forestil dig, at du tager fra arbejde, henter børnene og tager direkte hjem. Aftenens ret er allerede udvalgt og til en vis grad forberedt. Du får tilberedt det sidste, og efter 20 minutter er der lækker aftensmad til hele familien. Du undgår både supermarkedskøen, at skulle udtænke nye retter, og at skulle bruge tid på selv at tilberede det hele fra bunden. Lige præcis derfor er måltidskasserne fra Kokkens Hverdagsmad en hjælpende hånd for mange danske familier med en travl hverdag.

 

I samarbejde med Momstertest har en række danske familier testet vores måltidskasser. 

 

Læs mere om vores kasser

nillesLILLEverden:

“En af de mange gode ting ved måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad er helt sikkert at det er nemt at have ungerne med til madlavningen.”

 

Læs mere om vores kasser

MICHALA DENNOV:

Jeg er mega fan af at jeg:

1. Slipper for at handle👍
2. Kan lave mad på no time👍
3. Kan bruge mere tid med familien👍

Fik jeg sagt at det er lækkert?😍😋

 

MALENE FISKER:

“Med en måltidskasse fra Kokkens Hverdags mad behøver vi ikke gå i tænkeboks over madplan, de er så dygtige til at bikse de lækreste retter sammen, som både er for store og små.”

 

Få en varieret menuplan

 

LILLETUtOGMOR:

“…de lækre måltidskasser fra Kokkens Hverdagsmad – her er det meste nemlig allerede tilberedt, og ret hurtigt og ret nemt er der lækker nærmest hjemmelavet mad 😍

 

hvad indeholder en måltidskasse?

 

THE ORDINARY MOM:

“Med måltidkassen får man altså bare langt større frihed, fordi det max tager 20 minutter at tilberede maden.

Det betyder netop man lige kan tage den ekstra gyngetur, eller man lige kan læse de ekstra sider i en bog.”

ÅNDEHULLER:

“Jeg har tit alle fire med i køkkenet, men vores måltidskasse var lige det, der skulle til for at motivere Noah (på 10 år) til at få hul på sin “køkkentjans”:

Han kunne selv læse vejledningen og det var ikke særligt svært, så han fik en ret solid succesoplevelse, der har fået ham til at blive ved med at lave mad. Det var endnu en “håndsrækning”, som jeg ikke havde forudset.”

Prøv en måltidskasse

 

Copyright – Kokkens Hverdagsmad – en naturlig del af Catering Danmark