MAN-FRE9:00 - 18:00
SØNDAG9:00 - 15:00

KUNDESERVICE

 70129999

Momster har testet vores måltidskasse


Tid er dyrebart – særligt med familien! Måske du kender det? Du kommer lidt sent fra arbejde. Børnene skal hentes i institutionen. I er alle sultne og trætte. Du vandrer idéløst rundt i supermarkedet, og ender med at finde varer til den klassiske pasta med kødsovs. Supermarkedskøen er lang. Du kommer hjem, maden skal tilberedes, ulvetimen er startet og klokken bliver efterhånden mange, før I får noget at spise. Og i morgen starter det hele forfra. 

 

Hvad hvis du kunne undgå dette scenarie? Forestil dig, at du tager fra arbejde, henter børnene og tager direkte hjem. Aftenens ret er allerede udvalgt og til en vis grad forberedt. Du får tilberedt det sidste, og efter 20 minutter er der lækker aftensmad til hele familien. Du undgår både supermarkedskøen, at skulle udtænke nye retter, og at skulle bruge tid på selv at tilberede det hele fra bunden. Lige præcis derfor er måltidskasserne fra Kokkens Hverdagsmad en hjælpende hånd for mange danske familier med en travl hverdag.

 

I samarbejde med Momster har en række danske familier testet vores måltidskasser. Læs om deres oplevelser med om nogle af deres oplevelser med måltidskassen.

 

Læs mere om vores kasser

 

 

 

 

“En af de mange gode ting ved måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad er helt sikkert at det er nemt at have ungerne med til madlavningen.”

– NILLESVERDEN

 

 

Jeg er mega fan af at jeg:

1. Slipper for at handle👍
2. Kan lave mad på no time👍
3. Kan bruge mere tid med familien👍

Fik jeg sagt at det er lækkert?😍😋

 

-MICHALA DENNOV

 

 

 

 

 

 

Copyright – Kokkens Hverdagsmad – en naturlig del af Catering Danmark