MANDAG 9:00 – 18:00
TIR-TOR 9:00 – 17:00
FREDAG 9:00 – 15:00
SØNDAG 9:00 – 15:00

KUNDESERVICE

70129999

Varieret aftensmad til hverdag


Måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad

 

Varieret aftensmad kræver tid og planlægning

Har du tid til at lave varieret aftensmad hver dag? For rigtig mange danskere er svaret nej. Hverdagen går med arbejde, fritidsaktiviteter og familiehygge, og madlavningen bliver ofte nedprioriteret.

 

Og skal aftensmaden være nem og hurtig, ender det ofte med at være det samme du serverer uge efter uge. Mange ender derfor med at bestille mad udefra, men pizza og burger er ikke særligt spændende i længden.

 

Lad os stå for en lækker og varieret aftensmad 

Du kan slippe helt for både indkøb og planlægning. Hos Kokkens Hverdagsmad har vi nemlig dejlige måltidskasser, som indeholder nem og varieret aftensmad til dig og din familie. Med en måltidskasse slipper du for at bruge søndag eftermiddag på at finde på idéer til varieret aftensmad ugen efter – vi har nemlig ordnet det for dig.

 

Med en måltidskasse får du lækker mad til 3 eller 4 af ugens 7 dage, som er både hurtig og nem at tilberede. Kokken har forberedt det meste, så maden er så færdiglavet som muligt. Du skal kun snitte, varme eller stege og anrette det sidste selv. Du får altså hurtig, varieret aftensmad på ca. 20 minutter, som smager både hjemmelavet og friskt.

 

Få mere grønt med en lækker måltidskasse

Hos Kokkens Hverdagsmad tilbyder vi to forskellige måltidskasser. Ud over den almindelige måltidskasse har vi det grønne alternativ ”Kokkens Grønne Kasse”. Denne måltidskasse er fyldt med ekstra mange grøntsager og der er skruet op for grøntsagerne, økologien og de grove varianter af brød, pasta og lignende.

 

Aftensmadsretterne skifter fra uge til uge, men ”Kokkens Grønne Kasse” indeholder ofte en kødfri dag. Med denne kasse får du et let og grønnere alternativ til hele familien.

 

Eksempel på tidligere aftensmadsretter:

  • Svensk pølsemix med grøntsager
  • Kokkens græske oksedeller med ost
  • Italiensk inspireret spaghetti carbonara med grov spaghetti
  • Kyllingebryst med tomatsauce

 

Vi tager selvfølgelig højde for, at vores ugemenu ikke altid rummer alle dine livretter. Derfor er det også muligt for dig at udskifte enkelte retter, hvis du ikke bryder dig om dem. Du kan altså selv være med til at designe din måltidskasse og vælge, om du vil have varieret aftensmad med kylling, svinekød eller noget helt andet. 

 

Læs mere om vores to måltidskasser og bestil her

 

Nem levering lige til døren

Når du bestiller en måltidskasse med lækker aftensmad hos os, får du altid leveret maden lige til døren. Din måltidskasse bliver leveret enten søndag eller mandag. Tidspunktet for lige netop din levering kan variere fra uge til uge.

 

Du skal dog ikke være bekymret, hvis ikke maden kan komme på køl straks efter levering. Vi leverer altid i flamingokasser med is, så din man kan holde sig frisk og kølig, indtil du får den i køleskabet. Vi anbefaler, at du sætter maden på køl hurtigst muligt. 

 

Copyright – Kokkens Hverdagsmad – en naturlig del af Catering Danmark