MAN-FRE9:00 - 18:00
SØNDAG9:00 - 15:00

KUNDESERVICE

 70129999

Sund aftensmad til hverdag


Måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad

 

Sund aftensmad kræver tid og planlægning

Har du tid til at lave sund aftensmad hver dag? For rigtig mange danskere er svaret nej. Hverdagen går med arbejde, fritidsaktiviteter og familiehygge, og madlavningen bliver ofte nedprioriteret.

 

Og skal aftensmaden være nem og hurtig, kan det være svært også at sørge for at den er sund. Mange ender derfor med at bestille mad udefra, men pizza og burger er ikke særligt spændende i længden.

 

Lad os stå for en lækker og sund aftensmad 

Du kan slippe helt for både indkøb og planlægning. Hos Kokkens Hverdagsmad har vi nemlig dejlige måltidskasser, som indeholder nem og sund aftensmad til dig og din familie. Med en måltidskasse slipper du for at bruge søndag eftermiddag på at finde på idéer til sund aftensmad ugen efter – vi har nemlig ordnet det for dig.

 

Med en måltidskasse får du lækker mad til fire af ugens syv dage, som er både hurtig og nem at tilberede. Maden leveres så færdiglavet som muligt, så du kun skal opvarme og anrette den. Du får altså hurtig, sund aftensmad på 20-30 minutter, som smager både hjemmelavet og friskt.

 

Få mere grønt med en sund måltidskasse

Hos Kokkens Hverdagsmad tilbyder vi to forskellige måltidskasser. Ud over den almindelige måltidskasse har vi det grønne alternativ ”Sund balance”. Denne måltidskasse er fyldt med ekstra mange grøntsager og gode fibre, mens kalorier, sukker og stivelse er holdt på et minimum.

 

Aftensmadsretterne skifter fra uge til uge, men ”Sund balance” indeholder altid en kødfri dag. Med denne kasse får du let og sund aftensmad til hele familien.

 

Eksempel på tidligere aftensmadsretter:

  • Svensk pølsemix med grøntsager
  • Kokkens græske oksedeller med ost
  • Italiensk inspireret spaghetti carbonara med squash spaghetti
  • Kyllingebryst med tomatsauce

 

Vi tager selvfølgelig højde for, at vores ugemenu ikke altid rummer alle dine livretter. Derfor er det også muligt for dig at udskifte enkelte retter, hvis du ikke bryder dig om dem. Du kan altså selv være med til at designe din måltidskasse og vælge, om du vil have sund aftensmad med kylling, svinekød eller noget helt andet. 

 

Læs mere om vores to måltidskasser og bestil her

 

Nem levering lige til døren

Når du bestiller en måltidskasse med sund aftensmad hos os, får du altid leveret maden lige til døren. Din måltidskasse bliver leveret enten søndag mellem kl. 6 og 16 eller mandag mellem kl. 4 og 17. Tidspunktet for lige netop din levering kan variere fra uge til uge, da vores ruteplanlægning aldrig er ens.

 

Du skal dog ikke være bekymret, hvis ikke maden kan komme på køl straks efter levering. Vi leverer altid i flamingokasser med is, så din man kan holde sig frisk og kølig, indtil du får den i køleskabet.

 

 

Copyright – Kokkens Hverdagsmad – en naturlig del af Catering Danmark