MAN-TOR 9:00 – 18:00
FREDAG 9:00 – 15:00
SØNDAG 9:00 – 15:00

KUNDESERVICE

 70129999

Få nem og varieret aftensmad til hverdag


 

Nem aftensmad på 20 minutter

Du kender sikkert godt følelsen af at komme træt hjem fra arbejde. Du har fået sent fri, og du har været nødt til at handle ind og stå i kø på vejen hjem. Måske har du også hentet ungerne, og klokken er efterhånden så mange, at du er nød til at starte på aftensmaden med det samme.

 

Hvis du kan nikke genkendende til dette, er du ikke alene. For mange danske børnefamilier er det svært at få hverdagen til at hænge sammen. Hvis man både skal nå alt det praktiske og samtidig have tid til leg og hygge, er der simpelthen for få timer i døgnet.

 

Med en måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad får du gyldne ekstra timer i din hverdag, som I kan bruge sammen som familie. Måltidskassen indeholder nem og hurtig aftensmad til 3 eller 4 dage, som du kun skal bruge 20 minutter på at færdigtilberede. Kasserne indeholder alt, hvad du skal bruge til måltidet – du skal blot følge den vedlagte trin-for-trin guide.

 

Det betyder også, at du i mange tilfælde for billigere aftensmad. Du får nemlig lige nøjagtig det, du skal bruge og ender derfor ikke med at skulle smide en masse råvarer ud, fordi de bliver for gamle.

Se mere om hvordan du forhindre madspild her

 

En måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad giver dig:

 

Lad os finde på ideer for dig, så du kan få lækker og nem aftensmad hver dag.

Med måltidskasser fra Kokkens Hverdagsmad får du nye aftensmadsretter på menuen hver eneste uge. Vi sørger for, at kasserne altid indeholder nærende og varieret mad, så du slipper for at skulle lede efter ideer til nem aftensmad.

 

Eksempel på tidligere ugemenu:

  • Frikadeller med skysauce
  • Italiensk inspireret oksekødslasagne
  • Kylling i sursød sauce
  • Flæskestegsburger med salatmayonnaise

Vi ved godt, at det ikke er altid, at alle aftensmadsretter falder i f.eks. børnenes smag. Derfor har du mulighed for at udskifte 3 af retterne til alternative retter mod et mindre tillægsbeløb. På denne måde kan du selv designe jeres måltidkasse, så den er fyldt med nem og hurtig aftensmad til børn og voksne.

 

Nem aftensmad behøver ikke være kedeligt

Hos Kokkens Hverdagsmad går vi meget op i smagen. Vi har dygtige kokke, som hver uge tryller nye, lækre aftensmadsretter frem til dig. Det er vigtigt for os, at du får smagen af hjemmelavet mad uden at have stået i køkkenet hele eftermiddagen.

 

Fleksibel opbygning af måltidskasserne

Vores måltidkasser er ikke kun fleksible med indholdet – du kan også selv vælge, om de skal indeholde nem aftensmad til 1, 2, 3, 4 eller 5 personer. Du kan også frit tilpasse antal personer fra dag til dag, så du ikke får leveret mere mad, end I faktisk spiser.

 

Få leveret hurtig og nem aftensmad lige til døren

Vi leverer måltidskasser til hele landet, så alle har mulighed for at få en hjælpende hånd med aftensmaden. Måltidskasserne bliver altid leveret enten søndag eller mandag. Vi leverer aftensmaden til dig i en praktisk flamingokasse fyldt med is, så den kan holde sig frisk og lækker, til du får den på køl.

 

Se mere om måltidskasserne og hvordan du bestiller her.

 

 

 

Copyright – Kokkens Hverdagsmad – en naturlig del af Catering Danmark