MANDAG 9:00 – 18:00
TIR-TOR 9:00 – 17:00
FREDAG 9:00 – 15:00
SØNDAG 9:00 – 15:00

KUNDESERVICE

70129999

Mangler du inspiration til nem aftensmad til børn?


Inspiration til aftensmaden

 

 

Børnevenlig aftensmad til de mindste

Små børn kan være kræsne, og det kan for dig som forælder være rigtig frustrerende. Hvad skal du dog finde på at servere?

 

Det bedste du kan gøre, er faktisk at præsentere dine børn for forskellige smage og typer af konsistens. Børn har generelt en særlig præference for fede og søde smage, fordi de bliver præsenteret for netop disse smage som det første i forbindelse med modermælken.

 

Det betyder, at mere bitre smage (som eksempelvis kål) kan tage længere tid for dit barn at vænne sig til. Men du kan sagtens lave børnevenlig aftensmad med både kål og citron, hvis bare du kombinerer det med smage, som dit barn kender i forvejen.

 

I en travl hverdag kan det dog være svært at finde tiden til at eksperimentere i køkkenet. Heldigvis kan Kokkens Hverdagsmad hjælpe dig! Med en måltidskasse fra os får du varieret og lækker mad for hele familien. Du slipper både for indkøb, planlægning og madlavning, og I får mere tid til at være sammen som familie.

 

Få inspiration til nem børnemad

Nem aftensmad til børn behøver ikke være kedeligt. Hos Kokkens Hverdagsmad har vi stort fokus på familiens mindste, og vi tilbyder børnevenlig aftensmad.

 

Eksempler på børnevenlige retter fra tidligere måltidskasser:

  • Svensk pølseret med grøntsager
  • Kokkens græske oksedeller med ost
  • Gulerodssuppe med ristede græskarkerner, bacon og æbletern
  • Italiensk inspireret oksekødslasagne

Det gode ved disse aftenretter er, at det for mange børn vil være velkendt aftensmad, som blot er suppleret med ekstra grøntsager, så de er lidt grønnere. For eksempel kan en lasagne nemt indeholde både gulerod, squash og svampe, uden de små bemærker det.

 

En cremet suppe er altid et hit hos de yngste. Ved vores gulerodssuppe med ristede græskarkerner, bacon og æbletern, giver gulerod suppen den søde smag, mens bacon bidrager med fedt og salt. På denne måde vil det syrlige æble og de lidt bitre græskarkerner optræde sammen med smage, som børnene allerede kender og elsker. Med en lækker måltidskasser behøver det altså hverken være krævende eller besværligt at lave varieret og nem aftensmad til børn.

 

Køb en måltidskasse med nemme hverdagsretter til børn

Rigtig mange børnefamilier har stor glæde af måltidskasserne fra Kokkens Hverdagsmad. Med en måltidskasse fra os, slipper du både for at planlægge menuen, købe ind og lave mad. Aftensretterne ankommer så færdig tilberedte, at du kun skal bruge 20-30 minutter på at gøre det sidste, varme og anrette aftensmaden til børnene og dig selv.

 

Vores dygtige kokke finder på nye, lækre retter hver uge, og kassen indeholder altid børnevenlig aftensmad. Skulle ugens kasse indeholde en ret, som dine børn ikke bryder sig om, så kan du nemt udskifte retten til en anden mod et mindre tillægsbeløb.

 

Med en måltidskasse får du nemme hverdagsretter til 3 eller 4 af ugens 7 dage, og du får mere tid til at slappe af og hygge jer sammen som familie. Måltidskassen giver et frirum i en travl hverdag, hvor børnevenlig aftensmad ikke behøver være kedeligt eller usundt.

Læs mere om måltidskasserne og bestil her

 

 

Copyright – Kokkens Hverdagsmad – en naturlig del af Catering Danmark