HVERDAGE 9:00 - 18:00

KUNDESERVICE

 70129999

Lad os hjælpe juleaften…

… Så du kan få tid og ro til at julehygge med familien. Juleaftensdag kan godt være lidt hektisk, når maden skal være færdig, bordet skal dækkes, gaver skal udveksles og oveni, er der måske et par utålmodige børn, som glæder sig til den store aften. Så hvorfor ikke lade os hjælpe dig med maden? Vi har sammensat og forberedt en hel traditionel julemenu, som du blot skal færdiggøre og varme, og i løbet af en time vil duften af and og flæskesteg sprede sig i det lille hjem. 

Menuen består af:

  • Dansk and
  • Flæskesteg af velfærdsgris
  • Aspargeskartofler
  • Brunede kartofler (aspargeskartofler, smør og sukker – du skal selv brune dem)
  • Gammeldags rødkål fra Samsø
  • Syltede blommer med kaneltwist
  • Taffelchips
  • Den gode klassiske julesauce
  • Ris à la mande med kirsebærsauce

Alle ænder kommer fra Brejnhovedgård ved Give, og er opdrættet med gode opdrætsbetingelser i velventilerede haller med max 3,5 and pr. kvm. Der strøs dagligt frisk halm og de har adgang til frisk vand og foder.

Svinekammen kommer fra danske trivselsgrise med krølle på halen. Grisen er fravænnet senere fra soen, hvilket betyder, at den vokser sig stor og stærk på en naturlig måde. Den har haft ekstra gode pladsvilkår, og har kunnet boltre sig lystigt i frisk halmstrøelse. Alt i alt betyder det svinekød af bedste kvalitet – smagfyldt og mørt.

250 kr. pr. kuvert
(min. 4 kuverter og opefter delelig med 2 kuverter).

EARLY BIRD: Bestil senest d. 3. december og få en lækker mandelgave (en æske chokolade til en værdi af kr. 150).

Sidste frist for bestilling er søndag d. 17. december kl.23:59.
Menuen leveres hos dig d. 23. december.