MAN-LØR
SØNDAG
9:00 - 18:00
9:00 - 13:00

KUNDESERVICE

 70129999

Vi sætter en ære i at sammensætte en varieret og indbydende menuplan, der sikrer, at du får ernæringsrigtig mad med udgangspunkt i Sundhedsstyrelsens anbefalinger.

Vi bruger økologiske råvarer, når det giver mening, men for os er det lige så vigtigt, at råvarerne er bæredygtige. Derfor bestræber vi os på, at menuen er sammensat, så vi bruger de grøntsager, der er i sæson.

Vi benytter fuldkorn, som indeholder flere fibre og dermed mætter mere. Ønsker din familie ikke dette, er det muligt at skifte dem ud.

Om mandagen er der altid fisk på menuen Kokkens Hverdagsmad sørger derved også for at levere den ene, ud af sundhedsstyrelsens råd om to anbefalede fiskedage om ugen.

Børnevenlig mad

Kokkens Hverdagsmad er lækker nem aftensmad til HELE familien. Vi kan derfor garantere dig, at det er børnevenlig mad, som du får leveret til døren. Det kan være svært at lave aftensmad, der tilfredsstiller smagsløg hos både voksne og børn. Ligesom det kan være en kamp at få de kære små til at spise alt det sunde på tallerkenen. Aftensmaden som leveres i måltidskasserne er blandt andet danske klassikere som f.eks. boller i karry, tarteletter eller frikadeller. Er der retter på madplanen, som ikke passer til dig og din familie, er det altid muligt at ændre eller tilkøbe en alternativ ret.