MAN-LØR
SØNDAG
9:00 - 18:00
9:00 - 13:00

KUNDESERVICE

 70129999

Vi har gjort det nemt for dig at få sund og varieret aftensmad i hverdagen. Vi har planlagt, indkøbt og tilberedt maden til dig, så du i løbet af ca. 20 minutter kan have maden på bordet.

Følg nedenstående vejledning, og du er godt på vej til at få lidt mere tid i hverdagen:

Trin 1

På forsiden vælger du den måltidskasse, der passer til dig og din familie.

Trin 2

På forsiden kan du ligeledes se de kommende ugers menu. Er der en dag, hvor du ikke ønsker den planlagte ret, har du mulighed for at ændre til en anden ret. 

Trin 3

Afslut med at gå til kassen og indtaste dine oplysninger. Hvis du gør det senest onsdag kl. 23:59 får du leveret din måltidskasse allerede den efterfølgende mandag i tidsrummet mellem kl. 06:00 og 17.00

Maden bliver pakket i praktisk emballage – maden kan holde sig i flamingokassen frem til kl. 20 på leveringsdagen. Det er vigtigt, at du stiller maden på køl så hurtigt som muligt. Vær desuden opmærksom på, om din måltidskasse står i skygge hele dagen.

Når aftensmaden skal serveres, så følges den nemme vejledning til den sidste tilberedning og servering. Du finder vejledningerne enten i den mail, du får om fredagen eller i vores app (som du kan downloade her)

Download til IOS

Download til Android

NB: Du får GRATIS levering, hvis du vælger en fast aftale. Fast aftale betyder, at du fast får leveret din måltidskasse hver uge, hver 2. uge, hver 3. uge eller hver 4. uge.

Trin 4

Tjek din måltidskasse. Vi anbefaler, at du tjekker, at alt er som det skal være, når du modtager kassen. Hver uge pakker vi tusindvis af måltidskasser ved håndkraft, og selv om vi gør vores yderste for at undgå fejl, kan det alligevel ske. Oplever du fejl eller mangler, bedes du kontakte kundeservice enten på mail kundeservice@kokkenshverdagsmad.dk eller på telefon 7012 9999.