MAN-LØR
SØNDAG
9:00 - 18:00
9:00 - 13:00

KUNDESERVICE

 70129999

Kokkens Hverdagsmads mission er at give danskerne et sundt og varieret aftenmåltid samtidig med, at de får mere tid og overskud til andre ting. Kokkens Hverdagsmad er en del af Catering Danmark, som har over 50 års erfaring med at lave mad til danskerne, så der er solid erfaring at trække på.

Derfor skal du vælge Kokkens Hverdagsmad:

  • Tidsbesparende
  • Variation og sundhed
  • Gode råvarer
  • Mindre madspild

Vores kokke sammensætter en spændende menuplan ud fra Sundhedsstyrelsens anbefalinger, så du og din familie er sikret et sundt og varieret måltid. Vi sørger for at købe ind og forberede maden, således at du både sparer tid og ofte også undgå madspild.

Mandag modtager du en måltidskasse med mad til ugens fire første dage. Vi har forberedt maden, så du kun skal snitte, tilberede og anrette det sidste og i løbet af ca. 20 minutter kan have lækker aftensmad på bordet.

Få mest muligt ud af din måltidskasse, læs vores miniguide

Holdet bag måltidskasserne

Til at udarbejde og sammensætte vores måltidskasser har vi to dedikerede medarbejdere; Line Lund og Kamilla Andersen.

Line er uddannet kok og har en stor passion for at lave sunde og indbydende retter til hverdagens måltider. Hun brænder især for grøntsager – og med krydderier og kærlighed får hun fremtryllet de skønneste retter til dig.

Kamilla er professionsbachelor i ernæring og sundhed. Hun ønsker at være med til at fremme folks livskvalitet og sundhed gennem livsstilsændringer – et vigtigt skridt i den retning er et sundt og varieret aftensmåltid.