MAN-FRE9:00 - 18:00
SØNDAG9:00 - 15:00

KUNDESERVICE

 70129999

Nye tider hos Kokkens hverdagsmad


Kokkens Hverdagsmad – 3-4 børnevenglig og komplette måltider leveret hjemme hos dig

 

Fra den januar 2019 kan du se frem til en række nye tiltag fra Kokkens hverdagsmad. Du kan glæde dig til:

 

Masser af smag på menuen
Vi vil gerne give dig stor variation og forskellige smagsoplevelser hver eneste uge, derfor har vi gennemgået vores opskrifter og fundet en række nye opskrifter.

 

Flere udskifningsretter
Fremover får du hele tre udskiftningsretter, hvis den planlagte ikke falder i din families smag. Disse retter kan du også vælge at skifte til, hvis du får Sund Balance-kassen. Vi vil gerne sikre, at retterne er smagsmæssigt afstemt og en oplevelse for alle sanser, derfor vil det fremover ikke være muligt at udskifte tilbehøret.

 

Fisk bliver et tilvalg
Et kundeønske har været, at fisk skulle være et tilvalg fremfor en fast del af menuen. Og da vi kan se, at der uge efter uge er mange kunder, som betaler ekstra for at slippe for fisken, har vi valgt også at imødekomme dette ønske.

 

Søndagslevering
Fra starten af 2019 tester vi søndagslevering i en stor del af landet. Hvis din by er blandt de udvalgte postnumre, vil du få mulighed for at vælge mellem søndag og mandag, når du bestiller din måltidskasse. Der vil løbende komme flere postnumre til, så hold øje med siden.

I forlængelse heraf vil der ikke længere stå ugedage men dag 1, dag 2 osv. på menuerne, så kan du frit vælge, om du vil starte allerede søndag aften.

 

Ny hjemmeside
I starten af januar lancerer vi en ny og mere overskuelig hjemmeside. I den forbindelse ændrer vi også på navngivningen af måltidskasserne, så det bliver nemmere at se, hvor mange personer, du får mad til:

Single Måltidskasse –> 1 person
Lille familie -> 2 personer
Familie måltidskasse -> 3 personer
Ny kasse -> 4 personer
Stor familie -> 5 personer
Sund Balance 2 pers -> navnet uændret
Sund Balance 4 pers -> navnet uændret

Desuden vil prisen blive vist pr. kuvert, så det bliver mere gennemskueligt for dig. 
NB. Priserne er uændrede.

 

Login
Første gang du vil logge på Kokkens hverdagsmad efter lanceringen af det nye site, bedes du trykke på glemt adgangskode, herefter indtaster du din mail. Du vil nu modtage en mail med et link, hvor du kan indtaste en ny adgangskode.

 

 

Copyright – Kokkens Hverdagsmad – en naturlig del af Catering Danmark