MAN-LØR
SØNDAG
9:00 - 18:00
9:00 - 13:00

KUNDESERVICE

 70129999

Når kokkekasserne forlader vores køkken i Slagelse, er det Coop Logistik Online, der henter den. De sørger for, at kasserne bliver kørt til BFTs centrale lagre i Øst- og Vestdanmark. Herfra sørger BFT for, at kokkekasserne kommer sikkert frem til dig.

Din kokkekasse bliver leveret med BFT om mandagen mellem kl. 6:00 og 17:00.

Er det ikke muligt at levere på det aftalte sted, vil chaufføren forsøge at kontakte dig.

Er det ikke muligt at komme i kontakt med dig, er BFT nødsaget til at tage kokkekassen med igen, og maden bliver herefter kasseret, da vi ikke længere kan stå inde for kvaliteten. Du vil blive opkrævet det fulde beløb.

Du har efter levering af kokkekassen selv ansvaret – KOKKENS hverdagsmad påtager sig ikke ansvaret for evt. hærværk eller tyveri.

Bor du i lejlighed?

BFT leverer mandage i tidsrummet kl. 6:00 – 17:00, hvor de vil forsøge at komme ind i opgangen og stille din kokkekasse. I de fleste tilfælde lykkes dette fint, men det er afhængig af forholdene i den enkelte opgang. Hvis du ved, at det ikke er muligt at komme ind i opgangen, kan du i stedet vælge at flytte din levering til en anden adresse, for eksempel din arbejdsplads.

Hvis varen mod forventning ikke leveres på det aftalte tidspunkt, skal du hurtigst muligt kontakte KOKKENS hverdagsmad på telefon 7012 9999, du kan også sende en mail til: kundeservice@kokkenshverdagsmad.dk

Kundeservice har følgende åbningstider:

Mandag – lørdag: kl. 9:00 – 18:00
Søndag: kl. 9:00 – 13:00