Menu
Mit kokkenshverdagsmad
Hjem » Om kokkens hverdagsmad » Kvalitet
Om kokkens hverdagsmad
Kvalitet
KVALITET
Hos Kokkens Hverdagsmad har vi fokus på råvarernes kvalitet, fødevaresikkerhed, det gode håndværk og ikke mindst smag og præsentation af maden.
GODE RÅVARER
Kun med de gode råvarer kan der tilberedes et godt måltid. Derfor vælger vi de bedste råvarer. Vi bruger primært faste leverandører, hvor vi kan stole på, at kvaliteten er i orden ved hver levering.
FØDEVARESIKKERHED
Vores køkken er underlagt gældende kvalitetskrav og procedurer:
- Egen kvalitetsafdeling holder løbende uanmeldte, interne audits og audits af leverandører
- Egen kvalitetsafdeling laver løbende mikrobiologiske tests, samt holdbarhedstests
- Egen kvalitetsafdeling forestår løbende uddannelse af køkkenpersonale i forsvarlig håndtering af fødevarer og fødevaresikkerhed
- Transport af maden foregår i fødevaregodkendte opbevaringskasser
- Under transport er maden nedkølet ved hjælp af isposer
- Vi anbefaler at maden sættes på køl så snart man modtager kassen
Se Fødevarestyrelsens smiley
LEVERING OG KLARGØRING
Vores mad leveres kold i fødevaregodkendt emballage. Retterne skal spises senest torsdag i leveringsugen. Vi anbefaler desuden at retter med fisk spises på førstedagen.