MAN-TOR9:00 - 18:00
FREDAG9:00 - 15:00
SØNDAG9:00 - 15:00

KUNDESERVICE

 70129999

Kvalitet


KVALITET

 

Hos Kokkens Hverdagsmad har vi fokus på råvarernes kvalitet, fødevaresikkerhed, det gode håndværk og ikke mindst smag og præsentation af maden.

 

GODE RÅVARER

Kun med de gode råvarer kan der tilberedes et godt måltid. Derfor vælger vi de bedste råvarer. Vi bruger primært faste leverandører, hvor vi kan stole på, at kvaliteten er i orden ved hver levering. 

 

FØDEVARESIKKERHED

Vores køkken er underlagt gældende kvalitetskrav og procedurer:

  • Egen kvalitetsafdeling holder løbende uanmeldte, interne audits og audits af leverandører
  • Egen kvalitetsafdeling laver løbende mikrobiologiske tests, samt holdbarhedstests
  • Egen kvalitetsafdeling forestår løbende uddannelse af køkkenpersonale i forsvarlig håndtering af fødevarer og fødevaresikkerhed
  • Transport af maden foregår i fødevaregodkendte opbevaringskasser
  • Under transport er maden nedkølet ved hjælp af isposer. Maden kan holde sig kold indtil kl. 20 på leveringsdagen.
  • Vi anbefaler at maden sættes på køl så snart man modtager kassen.

 

Se Fødevarestyrelsens smiley

 

LEVERING OG KLARGØRING

Vores mad leveres kold i fødevaregodkendt emballage. Vi anbefaler at maden spises senest torsdag i leveringsugen. Vi anbefaler desuden at retter med fisk spises på førstedagen. Enkelte af vores retter kan fryses ned og spises på et senere tidspunkt. Dette er tydeligt markeret med et ’kan fryses’ på etiketten og i opskriften.

 

 

 

Copyright – Kokkens Hverdagsmad – en naturlig del af Catering Danmark