Hurtig mad i en travl hverdag

Heldigvis kan nem og hurtig aftensmad sagtens være både sund og varieret. En måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad frigiver tid i hverdagen og er en stor hjælp, da du selv slipper for at planlægge, handle ind og tilberede det hele selv.

Om mandagen får du mad til 4 aftensmåltider leveret i en praktisk flamingokasse, som holder maden kold, indtil du kommer hjem og kan sætte det i køleskabet. Maden er i vid udstrækning tilberedt, men indimellem skal du selv gøre lidt mere. Ellers er det kun at varme maden og anrette den, inden familien kan sætte sig til bordet og nyde aftensmaden sammen.

Maden er sammensat og smagt til, så hele familien kan nyde den – også familiens yngste. Mange oplever desuden, at børnene bliver mere nysgerrige på at smage på nye ting, når maden kommer på denne måde. Dette kan hjælpes godt på vej, hvis man involverer børnene, både når kassen skal tømmes, og når maden skal færdiggøres.

Skulle der være en ret, der ikke falder i familiens smag, kan denne skiftes ud til en anden (gælder dog ikke SUND BLANCE). Det er også muligt at få kassen leveret i sommerhuset eller andre steder inden for landets grænser.

Desuden hjælper en måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad mange familier med at spare på den mad, der ellers ryger i skraldespanden. Man får kun den mængde mad, der passer til familiens størrelse, samtidig med at man undgår spontane indkøb i supermarkedet.

Kokkens Hverdagsmad kort sagt:

  • Spar tid – vi klarer madplan, indkøb og det meste af madlavningen for dig
  • Børnevenlige retter – sund og varieret
  • Fleksibilitet
  • Mindre madspild
  • Gratis fragt ved fast aftale.

Du kan vælge mellem den traditionelle måltidskasse i følgende størrelser: Single, lille familie, familie eller stor familie eller SUND BALANCE til enten 2 eller 4 personer.

Læs om alle fordelene i vores miniguide