MAN-LØR
SØNDAG
9:00 - 18:00
9:00 - 13:00

KUNDESERVICE

 70129999

Kalles påskelam



Ingredienser:
1 æg
125 g sukker
1 tsk vaniljesukker
3/4 dl mælk
75 g hvedemel
3/4 tsk bagepulver
100 g smør
100 g mørk chokolade
100 g hvid chokolade

Vaniljesmørcreme:
100 g blødt smør
200 g flormelis
2 tsk vaniljesukker

Pynt:
Mini skumfiduser
Marcipan til hovedet
Øjne – glasur eller sukkerøjne

Sådan gør du:
1. Æg, sukker og vaniljesukker piskes til det er luftigt. Tilsæt herefter mælk.

2. Bland mel og bagepulver sammen, og vend det i æggemassen.

3. Smelt smørret og den mørke chokolade. Hak den hvide chokolade. Bland det hele i dejen.

4. Kom i muffinsforme, fyld kun 3/4 op. Bages ved 175 grader i 30 minutter.

5. Smørcreme: Pisk smørret blødt. Tilsæt vaniljesukkerert og flormelissen lidt ad gangen. Pisk herefter kraftigt til cremen er hvid og luftig.

6. Når kagerne er kølet af, pyntes de en ad gangen. Kom smørcreme på og så skumfiduser.

7. Form små hoveder af marcipan. Brug evt. en kniv til at lave tryk ved næsen. Øjnene kan enten laves med glasur eller der kan købes nogle sukkerøjne.

Download opskrift: Påskelam

Af admin