Instagram takeover

På vores Instagramprofil, kokkenshverdagsmad lader vi for tiden jer kunder overtage profilen en uge af gangen. På den måde håber vi, at I kan være med til at inspirere os og hinanden. For hvordan foregår det hjemme hos dig – når kassen kommer, maden tilberedes, bordet dækkes og ikke mindst når maden nydes? Vi vil også gerne se, hvad du og familien bruger tiden på, nu hvor I ikke længere skal i supermarkedet eller bruge lang tid i køkkenet.

Vi søger derfor nogle glade kunder, som kunne tænke sig at overtage vores Instagram-profil. Kampagnen løber indtil 1. september, herefter vil vi finde en takeover, der har gjort det ekstra godt og præmiere vedkommende med en familie måltidskasse i 4 uger.

Betingelser
Som udgangspunkt har vi ikke de store krav til den enkelte takeover – vi ønsker, at du viser os din hverdag på godt og ondt. Det eneste krav er, at du minimum laver et opslag om dagen imens, du har profilen, at du begynder hvert opslag med TAKEOVER:, og at du bruger disse hashtag: #mitkokkenshverdagsmad #kokkenshverdagsmadtakeover #minaftensmad #kokkenshverdagsmad. Desuden vil det være fint, hvis du den første dag laver en kort præsentation af dig og din familie.

Er det noget for dig? Så skynd dig at sende en mail til marketing@kokkenshverdagsmad.dk, hvor du skriver kort om, hvem du er og hvilken uge, du kunne tænke dig at overtage profilen.

Vi håber, at mange af jer vil være med på legen og dele jeres oplevelser med Kokkens Hverdagsmad og gerne gode tips og ideer til en nemmere hverdag, hvordan I bruger rester eller emballagen.