MANDAG 9:00 – 18:00
TIR-TOR 9:00 – 17:00
FREDAG 9:00 – 15:00
SØNDAG 9:00 – 15:00

KUNDESERVICE

70129999

Information om Corona-virus


Værd at vide om Corona virus

 

INGEN SMITTE GENNEM MAD:

#1 Smitter Corona-virus gennem mad?
Fødevarestyrelsen skriver følgende omkring risikoen for smitte gennem maden:
”Coronavirus (COVID-19) smitter ikke gennem mad, men via dråber fra host og nys fra smittede personer.”

Ifølge Fødevarestyrelsen er det usandsynligt, at mennesker kan blive smittet med coronavirus gennem mad. Ligesom de heller ikke vurderer det sandsynligt, at man kan blive smittet gennem fødevareemballage. 

 

Læs i øvrigt mere om risikoen for smitte på Fødevarestyrelsens hjemmeside her

 

HÅNDTERING AF CORONA-VIRUS HOS KOKKENS HVERDAGSMAD:

#2 Hvilke ekstra forholdsregler tager I for at begrænse udbredelsen af Corona-virus i jeres virksomhed?

I Køkkenet:

Vi følger vores sædvanlige, skrappe hygiejneprocedurer for vores køkkener. Vores køkkenpersonale bruger altid handsker og bærer mundbind.

Såfremt en medarbejder skulle blive syg, følger vi Sundhedsstyrelsens retningslinjer.

I øvrigt kan vi tilføje at vores køkken til enhver tid er underlagt gældende kvalitetskrav og procedurer.

Læs mere om, hvordan vi håndterer kvalitet lige her.

 

I Pakkeriet:

I pakkeriet har vi indført følgende retningslinier:

  • INGEN medarbejdere med symptomer på forkølelse må komme på arbejde.
  • Alle medarbejdere står med mere end 1 meters afstand.
  • Medarbejderne holder pause i flere hold – så der er god plads imellem dem.
  • Alle medarbejdere vasker og afspritter hænder inden pakning.
  • Alle medarbejdere bærer handsker og mundbind.

 

Hos vore transportører:

Hos vore transportører gælder ligeledes at de ikke må komme på arbejde hvis de har symptomer på forkølelse.

Derudover skal alle transportører bære handsker og mundbind.

 

Copyright – Kokkens Hverdagsmad – en naturlig del af Catering Danmark