MAN-LØR
SØNDAG
9:00 - 18:00
9:00 - 13:00

KUNDESERVICE

 70129999

En kokkekasse indeholder alt det du skal bruge for at lave et komplet aftensmåltid: Kød, grøntsager og tilbehør. Maden er den samme uanset hvilken størrelse du vælger. Vær dog opmærksom på, at SUND BALANCE adskiller sig ved at indeholde flere grøntsager og færre kulhydrater.

Maden er tilberedt, så du har ikke brug for en opskrift. Du skal derimod følge en trin-for-trin guide, der angiver, hvordan du skal varme og servere maden. Guiden finder du på i den ugentlige mail eller i vores app (download appen her)

Hvor meget mad er der i en kokkekasse?

Mængderne er vejledende, da der kan være stor forskel på, hvor meget en person spiser.

Single    En person
Lille familie      2 voksne/1 voksen og 2 børn
Familie        2 voksne og to mindre børn
Stor familie   2 voksne og 3 børn eller 2 teenagere
SUND BALANCE      Vælg mellem 2 eller 4 personer                  

 

   kokkekasse

Skal retterne serveres i en bestemt rækkefølge?

Vi anbefaler, at du serverer menuerne i den rækkefølge, der er i madplanen. Dermed sikrer du dig, at det, der har kortest holdbarhed, serveres først. Kokkekasserne indeholder mange råvarer, som hver især har forskellig holdbarhed. Alle retterne er mærket med holdbarhed. NB. Fisk skal spises på dag 1.

Hvis kokkekassen først tages i brug senere på ugen, kan vi ikke garantere for, at varerne er friske. Derfor er det en god ide at fryse de retter ned, som du ønsker at bruge senere. Det er dog ikke alle retter, der er fryseegnet, det fremgår af etiketten om retten er fryseegnet eller ej. 

Sådan er kokkekassen pakket

 Se video af hvordan du modtager kokkekassen, samt hvor let det er at overskue menuen dag for dag.