MAN-LØR
SØNDAG
9:00 - 18:00
9:00 - 13:00

KUNDESERVICE

 70129999

En måltidskasse indeholder alt det, du skal bruge for at lave et komplet aftensmåltid: Kød, grøntsager og tilbehør. Maden er den samme uanset hvilken størrelse du vælger. Vær dog opmærksom på, at Sund Balance adskiller sig ved at indeholde flere grøntsager og færre kulhydrater – og har derfor en helt anden ugemenu, end den traditionelle måltidskasse

Maden er tilberedt, så du har ikke brug for en opskrift. Du skal derimod følge en trin-for-trin guide, der angiver, hvordan du skal varme og servere maden. Guiden finder du i den ugentlige mail eller i vores app (download appen her)

Vi anbefaler, at du serverer menuerne i den rækkefølge, der er i madplanen. Dermed sikrer du dig, at det, der har kortest holdbarhed, serveres først. Måltidskasserne indeholder mange råvarer, som hver især har forskellig holdbarhed. Alle retterne er mærket med holdbarhed.

Hvis måltidskassen først tages i brug senere på ugen, kan vi ikke garantere for, at varerne er friske. Derfor er det en god ide at fryse de retter ned, som du ønsker at bruge senere. Det er dog ikke alle retter, der er fryseegnet. Det fremgår af etiketten, om retten er fryseegnet eller ej.